Delavnica
fotografiranja s telefonom

ZA TURISTIČNE ORGANIZACIJE IN PONUDNIKE

Kako do boljših fotografij tudi v vaši turistični organizaciji?

Kvalitetna fotografija je z družbenimi omrežji pridobila pomembno vlogo pri promociji turističnih destinacij, doživetij in storitev. Sodobni mobilni telefoni omogočajo zajem fotografij vrhunske kvalitete in so vedno pri roki. Lokalni deležniki in delavci v turizmu so hkrati tudi ambasadorji destinacije oziroma turističnih ponudnikov.

Sem Urška Drofenik, mednarodna predavateljica fotografije s telefonom. Preko delavnic vam bom pomagala nadgraditi zmogljive fotoaparate s potrebnimi znanji, ki vam bodo omogočili zajem vrhunskih fotografij ter deljenje z njim povezanih zgodb.

Kaj se bomo naučili?

Preko delavnic se bomo naučili pripovedovanja zgodb o vaši destinaciji preko vrhunskih fotografij, ki vam jih omogočajo mobilni telefoni. Delavnice so sestavljene iz teoretičnega in praktičnega dela v sklopu katerih bomo obravnavali naslednje teme:

Osnove fotografiranja z mobilnimi telefoni

Kako v polni meri izkoristiti fotoaparat mobilnega telefona

Kompozicija ter uporabni triki za kreativne fotografije

Zajem fotografije v različnih svetlobnih pogojih

Obdelava fotografij in priprava za deljenje na družbenih omrežij

Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so namenjene turističnim organizacijam in ponudnikom, ki želji opolnomočiti deležnike in zaposlene, pri deljenju zgodb in vtisov preko kvalitetne fotografije. Za udeležbo nista potrebna fotografsko predznanje ali najsodobnejši pametni telefon. Program delavnic je namreč zasnovan za najširši spekter udeležencev vseh generacij ter tako primeren tudi za večje organizacije in združenja.

O meni

Zaljubljena v fotografijo že od rane mladosti. Fotografijo sem s pomočjo pametnih telefonov povezala v ustvarjanje kreativnih vizualnih vsebin. Svoje znanje in izkušnje fotografiranja s telefonom preko delavnic delim že od leta 2016. Sodelujem s številnimi turističnimi organizacijami ter ponudniki in mednarodnimi podjetji kot so Ernst & Young, Red Bull in drugi. Sem redn predavateljica na UDO Akademiji ter ambasadorka blagovnih znamk kot na primer Canon, Fjallraven in Ruffwear.

Za več informacij o delavnicah ter razpoložljivih terminih
sem vam na voljo preko spodnjih kanalov:

ursa@ursha.si